Bruna Beunk ligt in Leiden zuidwest in het gezellige winkelcentrum de Luifelbaan (www.deluifelbaanleiden.nl). In november 1996 zijn wij gestart met onze bruna winkel aan het Vijf Meiplein 146. Na tien jaar verhuisde we naar de overkant waar we twee keer zoveel ruimte kregen om ons groeiend assortiment beter te presenteren. Na weer tien jaar verhuisde we naar een betere plek in het winkelcentrum en is de plek waar we nu vijf jaar met plezier zitten.                                                                                                  Wij zijn een zelfstandige vestiging van de landelijke Bruna-keten en werken conform de Bruna-formule. Persoonlijke aandacht en advies voor onze klanten vinden wij belangrijk. Ons enthousiaste Bruna-team is er alles aan gelegen om u zo goed mogelijk in een gemoedelijke en prettige sfeer van dienst te zijn.  Ons motto is een tevreden Bruna klant is een blijvende Bruna klant.

Als Bruna staan wij 100% in voor onze artikelen en mocht er onverhoopt een artikel gekocht hebben die niet aan uw verwachtingen voldoet dan zullen wij er alles aan doen dit op een prettige manier voor u op te lossen.Via deze site kunt u ook op www.bruna.nl  alle in Nederland verkrijgbare boeken bestellen en deze zonder extra kosten in onze vestiging aan het Vijf Meiplein afhalen. Ook vele Engelstalige boeken kunt u via deze site bestellen.

Kunt u op een of andere manier een boek of een ander artikel van uw wens niet vinden dan kunt u altijd bij ons in de winkel terecht en wij zullen u met raad en daad bijstaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Kortom bij ons bent u een graag geziene gast.